Bezoekers Registratie
Hockey

Start opleiding tot clubscheidsrechter (via e-learning)

Nieuws afbeelding 21-12-2015
Twee maal per jaar wordt een scheidsrechtersopleiding aangeboden aan degenen die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Deze opleiding wordt per e-learning aangeboden. Deelname is conform het reglement van onze vereniging verplicht voor leden > 16 jaar.

Bij de KNHB is de e-learning aangevraagd voor alle (jeugd)leden > 13 jaar die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Het betreft ditmaal de cursisten uit de H1, H2, D2, MA3, JB1, JB2, MB1, MB2, MB3, MC1 (= 2e jaars), MC2 (=2e jaars). De overige cursisten uit de doelgroep schuiven door naar de volgende cursus (in maart 2016).

Degenen die in de doelgroep vallen hebben op maandag 7 december jl. een bericht via de KNHB ontvangen met de code van de e-learning. Hiermede kunnen zij de e-learning starten.

Je kunt zo vaak en op het jou gewenste moment inloggen en de cursus volgen.

Op woensdag 6 januari 2015 om 19.00 en 20.00 uur staat uiteindelijk het tentamen gepland, om te toetsen of je voldoende kennis hebt van de spelregelkennis. Je krijgt dan tentamen aan de hand van meerkeuzevragen. Het tentamen vindt plaats in ons clubhuis onder supervisie van examinator vanuit de KNHB. Direct na je tentamen hoor je of je hiervoor geslaagd bent.

Duidelijkheid voor alles! Het volgen van de cursus en het aanwezig zijn op het tentamen is verplicht en niet vrijblijvend …

Alle cursisten, veel succes met het volgen van de e-learning!

Wilke van Nuland-van Hasselt,

Coördinator opleiding clubscheidsrechter Mixed Hockey Club Heesch
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland