Scheidsrechters zijn onze Toppers!

Nieuws afbeelding 24-10-2015
Scheidsrechters zijn onze Toppers!

MHCH is een vereniging voor en door vrijwilligers die week in week uit fantastisch werk doen. In het bijzonder wil ik nu het goede werk van onze scheidsrechters noemen (en roemen). Helaas is dit af en toe lastig voor spelers of supporters die niet begrijpen dat het hier gaat om sport en spel en dat het nu eenmaal bijna onmogelijk is om alles te zien tijdens een wedstrijd. Ik zie onze scheidsrechters ook in soms moeilijke situaties prima koers houden en beslissingen nemen. Zij zorgen ervoor dat de wedstrijd goed verloopt!

Ik wil namens het bestuur vragen aan alle spelers, coaches en supporters om de eerstvolgende keer een scheidsrechter extra te waarderen voor het vrijwilligerswerk dat ze doen. Geef een compliment, Shake hands of geef een knuffel!

Met sportieve groet,
Ton de Visser