Grote Club Actie weer van Start

Nieuws afbeelding 15-9-2015

Beste Leden,

Zaterdag 19 september a.s. gaat de Grote Club Actie (verkoop van loten) weer van start. Elk lot kost € 3,-. Van elk verkocht lot ontvangt de vereniging een bedrag van € 2,40 ten behoeve van de clubkas. Dit keer sparen wij voor een trainingsobservatiesysteem, een systeem waarmee wij de hockeyvaardigheden van onze leden kunnen filmen, zodat jezelf terug kunt zien en nog beter kunt gaan hockeyen.

Deze week ontvangen alle E6, E8 en D-teams de intekenboekjes voor verkoop via eenmalige machtiging. Wij verwachten dat de kinderen van deze teams minstens 5 loten verkopen.

De Seniorenteams gaan dit jaar ook meedoen met de verkoop van loten voor de Grote Club Actie. Zij verkopen loten middels contante verkoop (minimaal 1 lot per senior lid, veteranenlid, trimmer lid of trainingslid).

De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september 2015. Vanaf die dag mag je beginnen met de verkoop. De verkoopboekjes dienen uiterlijk 25 oktober 2015 ingeleverd te worden in de daarvoor bestemde doos in het clubhuis of aan een van de coördinatoren overhandigd te worden.

Wij wensen alle lotenverkopers veel succes !

Mocht je vragen hebben, dan kun je hiervoor terecht bij de coördinatoren van de Grote Clubactie.

Ronnie van Hasselt- van Dongen, Burg. Woltersstraat 16, emailadres: [email protected]

en

Wilke van Nuland-van Hasselt, ’t Vijfeiken 45, emailadres: [email protected], 06-22333845.