Hockey

Teamindeling Seizoen 2015-2016

Nieuws afbeelding 3-7-2015

Beste leden

De laatste 4 weken hebben wij ons intensief bezig gehouden met het samenstellen van onze teams voorhet seizoen 2015-2016. Ons doel als club is om voor iedereen een zo optimaal mogelijke uitgangspositie te creƫren. Daarmee streven wij erna dat jullie je allemaal met veel plezier kunnen blijven hockeyen.

Van jong naar oud;

De F-team indeling stelt de TC Jongste Jeugd altijd in de loop van augustus samen omdat uit ervaring blijkt dat er vaak nog vele aanmeldingen binnenkomen. En daar zijn we natuurlijk blij mee. Wel staan de namen die volgend jaar in de F teams spelen vernoemd.

De E-teams zijn samengesteld door de TC Jongste Jeugd in samenspraak met de andere TC commissies.

De D,C,B en A-breedteteams worden samengesteld door de TC Junioren met advies van TC Kader.

De D,C,B en A-selectie (1e ) teams worden op basis van het selectiebeleid , nadat de laatste selectietrainingen op 25 juni waren afgerond, samengesteld door TC Kader met advies van de scouts en in samenspraak met TC Junioren.

Uiteraard hebben de TC Kader en Technische Commissie Junioren bij de samenstelling goed overlegd en veel aandacht besteed aan inhoud en balans.

De dames senioren teams zijn door TC senioren samengesteld in nauw overleg met TC kader en bestuur TC. Hiervoor volgt ook een aparte brief voor verder toelichting.

De heren senioren teams zijn in onderling overleg nagenoeg ongewijzigd gebleven zo ook het veteranenteam en de trimteams

Alle teamindelingen zijn altijd onder voorbehoud dus hou er rekening mee dat bepaalde of onvoorziene omstandigheden aanleiding kunnen zijn de teamindeling te wijzigen.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich in de nieuwe teamsamenstelling kan vinden en wensen jullie een gezellig,sportief en mooi nieuw hockeyseizoen toe!

In de bijlage staan de teamindelingen voor het seizoen 2015-2016.

Tot slot; Voor vragen of reacties kun je op de volgende mailadressen terecht:

[email protected] voor de A t/m D teams

[email protected] voor de E en F teams

[email protected] voor de seniorenteams

Wij geven je snel antwoord.

Bijlage