Bezoekers Registratie
Algemeen

De Uitblinkers

Nieuws afbeelding 20-5-2015
Rabobank heeft een landelijke hockeyactie ‘Uitblinkers’, gericht op de vrijwilligers van verenigingen. 

Natuurlijk is de spits van het eerste elftal de gevierde man/vrouw na het maken van het winnende doelpunt. De echte uitblinkers zijn echter de mensen die zich wekelijks inzetten voor de club. Ze staan achter de bar, klussen in het clubhuis, wassen shirts, vegen kleedkamers, plakken pleisters, fluiten voor dag en dauw, coachen, trainen en besturen. Want zo werkt een club: iedereen heeft zijn eigen aandeel. In de club en in elkaar. De hoogste tijd om ze in het zonnetje te zetten.
 
Een podium voor Uitblinkers

Elke hockeyclub in Nederland kan z’n stille, onmisbare krachten nu een podium geven via http://www.rabosport.nl/event/uitblinkers
Op deze site worden ook de meest bijzondere verhalen van deze Uitblinkers uitgelicht. Bovendien vindt de vaakst genomineerde Uitblinker van elke club zijn of haar naam tijdens het EK in Londen (21 t/m 30 augustus) terug op het shirt van de Nederlandse teams. Want uiteindelijk hebben alle hockeyclubs samen ook een aandeel in de successen van Oranje.

Win een trip naar het EK in Londen

Hockeyers kunnen op http://www.rabosport.nl/event/uitblinkers/nomineer nog tot 31 mei laten weten welke clubgenoot de eretitel Uitblinker verdient. Door iemand te nomineren, maken ze tegelijkertijd kans op een reis voor 2 personen naar het EK hockey in Londen.

 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland