Campagne: 'Wel zo slim: bitje in.’

18-4-2015

KNHB verplicht mondbeschermer vanaf seizoen 2015-2016
Met ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 is het dragen van een mondbeschermer verplicht. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De regel wordt per 1 augustus 2015 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te dragen.

Wil je meer weten over deze maatregel? Klik hier.

of hier http://www.knhb.nl/clubs/verenigings-+ondersteuning/veiligheid/medisch/mondbeschermer/cDU2031_Mondbeschermer.aspx

Praktische tips voor een goede voorbereiding

De KNHB ondersteunt hockeyers bij de voorbereiding op de nieuwe regel. Tijdens de tweede helft van het seizoen 2014-2015 brengt de KNHB middels een campagne, in samenwerking met partner Interpolis, de regelwijziging onder de aandacht. Onder de slogan 'Wel zo slim: bitje in.’ attenderen zij hockeyers op de nieuwe regel. Iedereen die nog geen mondbeschermer draagt, stimuleren ze er nu al een in te doen. Draag jij er al een?