Hockey

Update: Geslaagden opleiding clubscheidsrechter d.d. 4 maart 2015

Nieuws afbeelding 12-3-2015
Op 4 maart jl. heeft Theo Janssen, examinator van de KNHB, bij 20 leden het tentamen afgenomen van de opleiding tot clubscheidsrechter.

Wij feliciteren 11 leden met het behalen van hun scheidsrechterskaart. Met de fluit in de hand kunnen zij nu bevoegd wedstrijden gaan begeleiden! En uiteraard is het hebben van actuele spelregelkennis ook altijd nuttig voor het spelen van eigen wedstrijden.

Gefeliciteerd:
Danique van Dongen, Daphne van Dongen, Eva van Esch, Karlijn Megens, Nina Steenbergen, Isabel van Uden, Goede Sterre Loonen, Gwenn van Grunsven, Maud Lodewijkx, Karen v.d. Voort en Ruben van Dreumel.

Deze leden hebben een "eigen” fluitje ontvangen, waarmee zij wedstrijden kunnen gaan begeleiden.

Helaas hebben 9 leden het tentamen niet succesvol afgerond. Zij gaan binnenkort hertentamen hiervoor doen.

Naast deze leden starten wij binnenkort wederom met een e-learning (en tentamen) voor degenen die opgeroepen zijn en er vanavond niet bij konden zijn. Deze oproep ontvang je 30 dagen voor de tentamendatum. Het volgende tentamen staat gepland op woensdag 22 april a.s. in het clubhuis. Als jij opgeroepen wordt, ontvang je hiervoor een uitnodiging per e-mail.

Coordinator opleiding tot clubscheidsrechter