Hockey

Update: Geslaagden opleiding clubscheidsrechter d.d. 14 januari 2015

Nieuws afbeelding 14-1-2015
Vanavond heeft Theo Janssen, examinator van de KNHB, bij 27 leden het tentamen afgenomen van de opleiding tot clubscheidsrechter.

Wij hebben 18 leden gefeliciteerd met het behalen van hun scheidsrechterskaart. Met de fluit in de hand kunnen zij nu bevoegd wedstrijden gaan begeleiden! En uiteraard is het hebben van actuele spelregelkennis ook altijd nuttig voor het spelen van eigen wedstrijden.

Een pluim voor de volgende 18 leden:

Marline Bernsen, Stan van Boxmeer, Angeline van Erp, Sandra Gelderland, Robin van Hooff, Thomas van Hooff, Daphne Kieboom, Charlotte Loonen, Ilse van Maren, Jekke Metzlar, Nick Nooijen, Isabelle Rijk, Marieke School, Caroline Smulders, Nenah de Voigt, Lucas van de Voort, Leo van der Weijden en Noor Zomer.

Helaas hebben 9 leden het tentamen niet succesvol afgerond. Zij gaan binnenkort hertentamen hiervoor doen.

Naast deze leden starten wij binnenkort wederom met een e-learning (en tentamen) voor degenen die opgeroepen zijn en er vanavond niet bij konden zijn. Als jij opgeroepen wordt, ontvang je hiervoor een uitnodiging per e-mail.

Coördinator opleiding tot clubscheidsrechter