Persbericht van bestuur

Nieuws afbeelding 11-9-2014

Hierbij Persbericht van bestuur aan lokale media:

Bijna volledig nieuw bestuur

Mixed Hockeyclub Heesch passeert de grens van 400 leden

Heesch, 10 september - De Mixed Hockeyclub Heesch telt dit seizoen voor het eerst ruim 400 leden. Zo worden er naast de jeugdelftallen nog twee extra (jong) volwassen elftallen opgesteld. Daarnaast zijn er uiteraard nog vele vrijwilligers actief om wedstrijden, trainingen en vele andere activiteiten goed te laten verlopen.

Na het afscheid vorig seizoen van een aantal bestuursleden is er nu een bijna volledig nieuw bestuur aangetreden. Annemiek van Gruijthuijsen, Pieter van der Velden, Maarten Peters, Adjan Banken en Ton de Visser vormen het nieuwe bestuur van deze sportieve en gezellige vereniging. Ton de Visser vertelt: "Wij hebben er als nieuw bestuur ontzettend veel zin in om er door een goede organisatie voor te zorgen dat al onze leden niet alleen goede hockeyprestaties leveren, maar ook veel plezier hebben samen. MHC Heesch is een club waar je lekker kunt hockeyen en waar je je thuis voelt.”

Alle vrijwilligers zijn nu druk in de weer om de vele nieuwe leden te verwelkomen, planningen te maken en instructies te geven. met meer dan 50 trainers Zijn de 35 teams al volop aan het trainen en met evenzoveel coaches starten de teams komend weekend enthousiast aan de competitie.Ook krijgt het clubhuis momenteel van buiten een grote opfrisbeurt. Muren, kozijnen en luifels krijgen een nieuwe kleur en het buitenterrein wordt anders van opzet.

Lijkt het je ook leuk om sportief én gezellig bezig te zijn? Dan ben je van harte welkom om een paar keer mee te trainen om te kijken of hockey je bevalt. Meld je hiervoor aan via de website www.mhcheesch.nl. Natuurlijk ontvangen we ook graag iedereen op onze club om het vernieuwde clubhuis en de sportieve prestaties van onze teams te bekijken.

Voor meer informatie:

Ton de Visser, voorzitter Mixed Hockey Club Heesch