Voorlopig Trainingsschema 2014-2015

Nieuws afbeelding 17-8-2014
Beste leden,

Nog even en het nieuwe hockey seizoen gaat beginnen. Vanaf maandag 1 september a.s. beginnen de officiƫle hockeytrainingen alle teams. De (voorlopige) indeling qua tijd, dag en veld zijn te vinden in de toegevoegde bijlage (en in je agenda in de mobiele app of in LISA Team). Deze indeling is onder voorbehoud omdat verschillende trainers nog afhankelijk zijn van o.a. schoolroosters, studie, werk e.d.. Het was een grote puzzel maar we hebben geprobeerd om met alle wensen rekening te houden.

Voor verschillende teams (F-jeugd, jongens en meisjes C, meisjes B en meisjes A) zijn wij nog dringend op zoek naar trainers. Wij zullen ons best doen om deze lege plekken z.s.m. in te vullen, maar zijn hiervoor afhankelijk van vrijwilligers!
Mocht jezelf training willen geven of ken je iemand die graag training zou willen geven, geef dit aan ons door, dan nemen wij contact op. Naast dat de jeugdspelers het geweldig vinden om training van je te krijgen kun je zo geld verdienen met je eigen hobby. Verder zorgen wij ervoor dat je een mooie trainersoutfit krijgt, een goede begeleiding en leuke trainersactiviteiten.

Voor vragen of onduidelijkheden over deze indeling of aanmeldingen van nieuwe trainers kan je deze mailen naar [email protected]

Wij wensen jullie een gezellig en leerzaam seizoen.

Jean-Paul Bakker
Bijlage