Bezoekers Registratie

Jeugd Team Indelingen Seizoen 2014-2015

Nieuws afbeelding 26-6-2014

Beste jeugdleden,

De laatste 3 weken hebben wij ons intensief bezig gehouden met het samenstellen van onze jeugdteams voor het seizoen 2014-2015. Ons doel als club is om voor iedereen een zo optimaal mogelijke uitgangspositie te creëren. Daarmee streven wij erna dat jullie je allemaal met veel plezier kunnen ontwikkelen in de hockeysport.

Nadat de laatste selectiewedstrijden op 10 juni waren afgerond heeft de Trainerscommissie op basis van het selectiebeleid de 1eteams van Meisjes B,C en D samengesteld. De andere ‘breedte’-teams zijn samengesteld door de Technische Commissie. Uiteraard hebben de Trainerscommissie en Technische Commissie goed met elkaar overlegd en veel aandacht besteed aan inhoud en balans.

De teamindeling is altijd onder voorbehoud dus hou er rekening mee dat bepaalde of onvoorziene omstandigheden aanleiding kunnen zijn de teamindeling te wijzigen.

De F interne competitie wordt aan het einde van de zomervakantie ingedeeld, aangezien er altijd nog veel aanmeldingen aan het einde van de zomervakantie binnen komen.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich in de nieuwe teamsamenstelling kan vinden en wensen jullie een gezellig,sportief en mooi nieuw hockeyseizoen toe.

In de bijlage staan de teamindelingen voor het seizoen 2014-2015. (Niet mogelijk op mobiel)

Tot slot; Voor vragen of reacties kun je op het volgende mailadres terecht: [email protected]

Wij geven je snel antwoord.

Bijlage

p.a. Heelwijkstraat 28