Kies een team
Beach hockey A-, B- en C-jeugd
Vrijwilligers BBQ
Algemene Leden Vergadering

Klik hier voor de gehele clubagenda
Inlog
Wedstrijden quicklinks

Bezoek Adres:
Schoonstraat 99 b

Postadres:

Tel. Clubhuis: 0412-453612
header1.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Selectietrainingen A, B en C jeugd

16-5-2019 |

Zoals ieder jaar is het weer tijd voor de selectietrainingen.

Na overleg en vooral met de beoordelingen die we van coaches en trainers hebben gekregen is een lijst opgesteld met spelers die we graag willen uitnodigen. Deze lijst hebben we als bijlage toegevoegd. Voor de duidelijkheid een paar punten op een rij:

• A lijn: Aangezien het aantal spelers dat in aanmerking komt voor een selectieplek precies overeenkomt met het aantal spelers dat we nodig hebben, is besloten om voor de A lijn geen selectie te organiseren. De meiden die op de lijst staan spelen volgend jaar automatisch in de MA1.
  • De keepers worden deze week apart geïnformeerd. Deze staan dus niet op de lijst maar komen zeker in aanmerking voor een selectieplek.
  • Tijdens de selectietrainingen kijken onafhankelijke scouts (dus geen ouders) naar de spelers die meedoen. Afhankelijk van het aantal spelers dat per team nodig is, zijn er uiteindelijk altijd een aantal afvallers. De afvallers worden automatisch geplaatst in het tweede team.
  • Zo spoedig mogelijk na de selectietrainingen worden de definitieve teamindelingen bekend gemaakt. Dus zowel voor de selectieteams als voor de breedteteams.

De selectietrainingen worden dit jaar gehouden opvrijdag 24 meienvrijdag 7 juni. De C jeugd speelt van 18.00 – 19.00 uur en de B jeugd van 19.15 – 20.15 uur.

Mocht je zijn uitgenodigd en echt niet kunnen of wil je toch liever in een breedte team spelen, mail dan zo spoedig mogelijk naar[email protected]

Bijlage: Selectietraining 2019-2020.pdf