Kies een team
Beach hockey A-, B- en C-jeugd
Vrijwilligers BBQ
Algemene Leden Vergadering

Klik hier voor de gehele clubagenda
Inlog
Wedstrijden quicklinks

Bezoek Adres:
Schoonstraat 99 b

Postadres:

Tel. Clubhuis: 0412-453612
header1.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Shootout competitie Verslag

12-5-2019 |
Woensdag 17 april zijn de clubkampioenschappen voor de shootouts gehouden. Het was een onwijs gezellige avond met behoorlijk wat publiek. Bij de jongens ging het tussen de spelers en keeper van de JB1. Keeper Victor was al verzekerd van zijn plek, zij teamgenoten streden om de twee spelersplekken. Uiteindelijk wisten Riley en Nick de meeste doelpunten te maken. Voor de meiden was de competitie wat groter. Hier waren twee keepers die het tegen elkaar op moesten nemen, en negen speelsters. Het was na de eerste paar rondes nog niet bepaald, waardoor er extra rondes gespeeld moesten worden, voor de beste drie spelers en beide keepers. Uiteindelijk wist keepster Yara uit de MC3 de meeste ballen te stoppen. Daarnaast zullen speelsters Sassa (MD1) en Anne (MC1) onze club vertegenwoordigen op de regionale Shootoutcompetitie. Deze ronde van het NK Shoot Out & Scoop voor de regio Zuid Nederland zal plaatsvinden op 19 mei 2019 op HC Tilburg. Wij wensen de twee keepers en de vier spelers die MHCH vertegenwoordigen alvast veel succes en plezier!