Kies een team
Agenda
Minislotdag
22-6
Beach hockey A-, B- en C-jeugd
22-6
Vrijwilligers BBQ
28-6
Algemene Leden Vergadering
4-7

Klik hier voor de gehele clubagenda
Inlog
Wedstrijden quicklinks
Contact
Mixed Hockey Club Heesch

Bezoek Adres:
Schoonstraat 99 b
5384 AM Heesch
Google Maps

Postadres:
Postbus 122
5384 ZJ Heesch

Tel. Clubhuis: 0412-453612
E-mail:
Webshop
header1.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Mixed Hockey Club Heesch voortaan “Rookvrije club”

Nieuwsafbeelding
4-10-2018 | 

Persbericht

Sinds 1 oktober is het sportcomplex van MHC Heesch volledig rookvrij. Niet alleen binnen, maar ook buiten op het terrein. Met dit besluit wil de club bijdragen aan de beweging "Op weg naar een Rookvrije Generatie.”

Waarom rookvrij?

"Op de club en de velden wordt door veel leden gesport. Hier zijn veel kinderen bij. Wij allemaal zijn een voorbeeld voor deze kinderen. Deze voorbeeldfunctie gaat verder dan we denken. We hebben als ouders, trainers, coaches en clubgenoten hierin een maatschappelijke rol te vervullen. Roken en sporten gaat niet samen. Daarom is gekozen onze sportvereniging Rookvrij te maken. We willen hiermee een gezonde sportomgeving creëren voor iedereen”. Aldus Ton Visser, voorzitter van MHC Heesch.

Wat verandert er bij de club?

Iedereen is en blijft uiteraard welkom bij onze vereniging, ook rokers! Wel vraagt de sportclub aan rokers om alleen daar te roken waar de club het toelaat, wat betekent buiten het terrein. Om ook de teams die te gast zijn het te laten weten worden er borden opgehangen.

Rookvrije Generatie

De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Ieder kind is er één teveel. We streven ernaar dat kinderen niet meer in de verleiding komen om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen veel komen rookvrij maken. De sportomgeving is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Daarom draagt een rookvrij sportterrein bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie.

Kijk op www.hartstichting.nl/rookvrij-sporten 

 
 

terug naar vorige scherm
Sponsoren
Statistieken
zondag 16 juni 2019
Aantal leden 468
Nu online 52
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 79,3%
Clubcompetitie
1. MC2
2. Veteranen A
3. MC1
4. Dames 2
5. MA2
hele clubcompetitie..
Digitaal Wedstrijd Formulier
Download de LISA Mobiele App


Android app on Google Play
Social media
YouTube Kanaal MHC HeeschMHC Heesch op Twitter