Kies een team
Agenda
Start trainingen E + F jeugd
19-2
Plus training D en C jeugd
25-2
Fortnite Hockey Battle (outdoor)
17-3
KNHB Basistraining trainers en coaches
20-3
Shoot Out competitie (ronde 1)
22-3
KNHB basistraining trainers
27-3
KNHB Basistraining coaches
10-4

Klik hier voor de gehele clubagenda
Inlog
Wedstrijden quicklinks
Contact
Mixed Hockey Club Heesch

Bezoek Adres:
Schoonstraat 99 b
5384 AM Heesch
Google Maps

Postadres:
Postbus 122
5384 ZJ Heesch

Tel. Clubhuis: 0412-453612
E-mail:
Webshop
header1.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Spelregelcafe CS + Oss en Heesch

Nieuwsafbeelding
23-6-2018 | 
De Heesche editie van het spelregelcafé, heeft donderdag 7 juni jl. in ons clubhuis plaatsgevonden. Te gast waren de Clubscheidsrechters  + van Oss en Heesch en de betrokken commissieleden.
  
Wat zijn ook al weer Clubscheidsrechter + ‘ ers ?
Dat zijn jeugdige en volwassen clubscheidsrechters, die met veel plezier en deskundigheid een wedstrijd begeleiden en hierin zich verder willen ontwikkelen. Met behulp van een leercoach vanuit de hockeybond, hebben onze CS plussers zichzelf verder in niveau als scheidsrechter ontwikkeld. Zij zijn beter in staat regie te voeren over een wedstrijd, zonder dat de sfeer eronder leidt. Zij hebben een proeve van bekwaamheid afgelegd en zijn hiervoor geslaagd. Vanaf dan heten zij officieel CS + ‘ers. 

Tijdens het spelregelcafé hebben wij nader kennisgemaakt met elkaar. Vervolgens hebben wij een aantal praktische spelsituaties met elkaar besproken en gedeeld. Door het uitwisselen van ervaringen, spelregels en aanpak ontwikkelen onze arbiters zich verder in hun vak als clubscheidsrechter plus. 
Voor de inhoudelijke opluistering van deze avond hadden wij Theo Janssen bereid gevonden zijn bijdrage te leveren. Theo Janssen wordt vanuit de KNHB ingezet als scheidsrechterscoach en beoordelaar van bondscheidsrechters. Hij heeft ons gepassioneerd verteld over het vak van arbiter en de kneepjes van het vak. 
Vervolgens hebben wij gesproken over de inzet en het uitwisselen van CS + ers tijdens wedstrijden zowel veld-, als zaal competitie. Daarnaast hebben wij agendapunten zoals update van spelregelkennis voor clubscheidsrechters, het spotten van talenten (Jeugd Arbitrage Club en Clubscheidsrechters plus) besproken. En tenslotte hebben wij ervaringen uitgewisseld over het mogelijk opzetten van een poule van scheidsrechters. 
Kortom: 

Een waardevolle avond, waarin ieder zijn bijdrage mocht en kon leveren. En een prima wijze om als Oss en Heesch met elkaar samen te werken.  In het najaar zijn wij weer welkom in Oss voor een volgende editie van het spelregelcafé. 

Ben je zelf geïnteresseerd in het CS + traject dan vertel ik je graag meer hierover. Je kunt mij (Wilke) bereiken via [email protected] of telefonisch (06-22333845). 
Namens het CS + team van Heesch,
Bellinda, Daphne, Ido, Jop, Maartje, Mayke en Roeland en Wilke van Nuland (coördinator CS +). 

 
 

terug naar vorige scherm
Sponsoren
Statistieken
maandag 18 februari 2019
Aantal leden 468
Nu online 52
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 79,1%
Clubcompetitie
1. MA1 Foto aanwezig
2. Veteranen A
3. MC1
4. MC2
5. MA2
hele clubcompetitie..
Digitaal Wedstrijd Formulier
Download de LISA Mobiele App


Android app on Google Play
Social media
YouTube Kanaal MHC HeeschMHC Heesch op Twitter