Kies een team

photo_oranje.png photo_oranje2.png
Teamindelingen seizoen 2018-2019

4-6-2018 |

Beste leden, ouders en verzorgers,

De laatste weken hebben de technische commissies zich intensief bezig gehouden met het samenstellen van onze teams voor het seizoen ’18-‘19. Ons doel als club is om voor iedereen een zo optimaal mogelijke teamindeling te creëren waarbij vooral plezier voorop staat maar ook dat er voldoende uitdaging en ontwikkeling blijft.

Toelichting teamindeling per lijn;

De jongste jeugd; F, E6-tal en E8-tal

De definitieve F-team indeling stelt de TC Jongste Jeugd altijd in de loop van augustus samen omdat uit ervaring blijkt dat er vaak in de zomer nog vele aanmeldingen binnenkomen.

E6- en E8-tallen zijn samengesteld door de TC Jongste Jeugd met advies van coaches, scout en TC kader/trainers.

De D,C,B en A-jongens en meisjes breedteteams zijn samengesteld door de TC Junioren/ TC jongens met advies van TC Kader.

De meisjes D,C,B en A-selectie (1e ) teams zijn op basis van het selectiebeleid , nadat de laatste selectietrainingen op 01 juni waren afgerond, samengesteld door TC Kader met advies van de scouts en in samenspraak met TC Junioren. TC Kader en TC Junioren hebben bij de samenstelling goed overlegd en veel aandacht besteed aan inhoud en balans.

Toelichting; Bij de D, C en B lijn zijn de laatste twee breedte teams zoveel mogelijk gelijkwaardig van niveau.

Coaches; Voor een aantal teams hebben we de coaches al ingevuld. Niet voor alle teams. De aankomende week zullen wij hier ouders voor benaderen. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen als je graag een team wilt coachen!

De Dames senioren teams worden samengesteld door een groep van vertegenwoordigers van TC senioren, kader, trainers, coaches en begeleiding in nauw overleg met het bestuur en rekening houdend met het beleid en doelstellingen van de club. We zijn trots te kunnen melden dat we naast twee dames teams ook een jong dames team gaan oprichten. De teamindelingen worden op 8 juni bekend gemaakt.

De Heren senioren teams zijn in overleg met de vertegenwoordigers van de teams en trainer/coach komend seizoen ongewijzigd gebleven met die aantekening dat het heren 1 team aangevuld wordt met huidige A-spelers Dat betekent dat we komend sezioen verder gaan met een Heren 1 team en twee veteranen teams A en B.

Trimteam dames. Ook dit jaar was er weer een zware selectieronde, maar uiteindelijk zijn alle speelsters van het team wederom geselecteerd voor het nieuwe seizoen! Het trimteam speelt 1x per maand een wedstrijd en traint iedere maandag. Voor meer info: [email protected]

Let op; Alle teamindelingen zijn definitief maar altijd onder voorbehoud indien onvoorziene omstandigheden aanleiding kunnen zijn de teamindeling te wijzigen.

Tot slot; Voor vragen of uitleg over de indeling van je zoon, dochter of jezelf verzoeken we je vriendelijk niet te bellen maar, voor een goed overzicht, een mail te sturen naar de volgende mailadressen: Ook voor aanmelden/interesse voor coach kun je op deze adressen terecht. Mocht het ondanks alle zorgvuldigheid onverhoopt zijn dat u een naam mist of niet goed zou staan dan bel meteen even met de betreffende commissie.

[email protected] voor de E en F teams

[email protected] voor de A t/m D teams

[email protected] voor de seniorenteams

Wij geven je snel antwoord.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich in de nieuwe teamsamenstelling kan vinden en wensen jullie een gezellig,sportief en mooi nieuw hockeyseizoen toe!

Daarnaast willen wij iedereen alvast een fijne vakantie wensen en zien we iedereen graag terug op ons familietoernooi op 24 juni en/of het Openingstoernooi op 1 en 2 September.

Met sportieve groeten,

Technische Commissie MHC Heesch
- Jongste jeugd
- Junioren
- Jongens
- Senioren
- Kader

De teamindeling voor de Jeugd voor 2018-2019 is te vinden in de bijlage onderaan dit nieuwsbericht.

Bijlage: MHC Heesch indeling Jeugdteams 2018-2019 V1.0.pdf