Kies een team
Carnavalstoernooi F jeugd
Start trainingen E + F jeugd
Plus training D en C jeugd
Shoot Out competitie (ronde 1)
Shoot Out competitie (ronde 2)

Klik hier voor de gehele clubagenda
Inlog
Wedstrijden quicklinks

Bezoek Adres:
Schoonstraat 99 b

Postadres:

Tel. Clubhuis: 0412-453612
header1.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Aankondiging scheidsrechter tentamen dinsdag 3 april 2018

28-2-2018 |

Op dinsdag 3 april 2018 staat (in ons clubhuis) een tentamen gepland voor de e-learning (=opleiding) van clubscheidsrechter. De tentamens vinden plaats zowel om 19.00 uur als 20.00 uur.

Het tentamen is bedoeld voor alle leden (vanaf de tweedejaars C) die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart. Daarnaast worden al degenen die reeds een of meerdere keren (her)tentamen hebben gedaan verwacht.

Bij het lid worden van onze vereniging, hoort ook het behalen van een scheidsrechterskaart. Dat is fijn voor jezelf maar ook voor de vereniging. Wij vinden het immers allemaal belangrijk dat onze wedstrijden "goed” worden gefloten.

Degenen die hertentamen doen, hebben de code reeds ontvangen. Voor degenen die voor het eerst worden opgeroepen, ontvangen de inlogcode uiterlijk 2 maart 2018 op het emailadres zoals dat in Lisa is vermeld bij jouw naam.

Deze inlogcode is 1 jaar geldig, zodat je altijd nog de spelregels nog kunt raadplegen.
Deze code geeft toegang tot de inhoud van je opleiding, die bestaat uit een zestal modules, inclusief zaalhockey.

Mocht de code niet werken, laat het tijdig weten (binnen 1 maand na ontvangst van de code), dan kunnen wij nagaan wat de reden is dat de code niet werkt.

Het leren voor deze e-learning kost een paar uurtjes, meer tijd zal het niet kosten. Ook kun je proeftentamens oefenen via je e-learning. Via de KNHB kun je ook proeftentamens oefenen en staan spelregels en signalen vermeld, http://www.knhb.nl/scheidsrechters/alles+over+de+spelregels/cDU768_Alles+over+de+spelregels.aspx.

Heb je vragen, laat het mij weten.

Met vriendelijke groeten,

Wilke van Nuland-van Hasselt, Coördinator opleiding tot clubscheidsrechter

[email protected] of 06-22333845.