Bezoekers Registratie
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 23 oktober 2022
Alle uitwedstrijden van zondag 23 oktober 2022 zijn afgelast

Club Communicatie

De communicatiecommissie bestaat uit diverse werkgroepen. Te weten:


• Communicatie Algemeen

• Lisa app

• Website & Social Media

• Fotografie


Communicatie algemeen

Het communicatieteam wordt aangestuurd door het bestuurslid PR & Communicatie. Als team bepalen zij de communicatiestrategie voor de club. 


Lisa app

De Lisa app is een krachtig informatiemiddel als het gaat om wedstrijd gerelateerde zaken. Nieuws over de club en voor clubleden is hier ook te vinden. Het beheer van de Lisa app ligt bij IT Commissie. Voor vragen over de Lisa app kun je een mail sturen aan [email protected]


Website & Social Media

Ook voor MHC Heesch geldt dat onze website en social media belangrijke communicatiemiddelen zijn om met onze leden, ouders/verzorgers, sponsoren en andere belangstellenden te communiceren. Mocht je vragen of opmerkingen hebben of iets leuks voor op de site hebben, stuur dan een e-mail aan [email protected]. Alle nieuwsberichten die op de website geplaatst worden, worden ook automatisch op de Lisa App gepubliceerd. 


Fotografie

Alle communicatie rondom de club en haar activiteiten omlijsten we graag met mooie foto’s. Dus als je mooie foto’s hebt of graag deel wil uitmaken van het fotografieteam, neem dan contact op met de communicatiecommissie door een e-mail te sturen aan [email protected]


Het communicatieteam staat altijd open voor suggesties, dus mocht je die hebben stuur dan een e-mail naar [email protected].


De contactpersonen van de communicatiecommissie vind je hier.


Nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief 2019 12

Nieuwsbrief 2019 10


 
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland


KVK 40218366