Kies een team
Start trainingen seizoen 2017-2018
Openingsweekend

Klik hier voor de gehele clubagenda
Inlog
Wedstrijden quicklinks

Bezoek Adres:
Schoonstraat 99 b

Postadres:

Tel. Clubhuis: 0412-453612
photo_oranje.png photo_oranje2.png
HW Hockeyschool MHC Heesch

Ben jij een echte hockeyfanaat en krijg je geen genoeg van hockey? Wil je alles uit jezelf halen? Of wil je simpelweg extra techniektraining? Kom dan meedoen met de HW Hockeyschool op MHC Heesch.
Overlijdensbericht
Met grote verslagenheid delen wij mede dat Paul Verstegen, vader van Robin Verstegen (MA3) op woensdagavond is overleden aan de gevolgen van een ongeval op het sportcomplex van voetbalvereniging  HVCH. Wij wensen familie, vrienden en kennissen veel sterkte en moed toe bij de verwerking van dit immense verlies.
Thursday Eve Hockey and Socializing voor Senioren
Beste Dames en Heren hockeyers, Na komend weekend is de competitie afgelopen en daarmee ook de reguliere trainingen. Echter lijkt het ons leuk om door te gaan met trainen. Daarom hebben we Thursday Eve Hockey and Socializing georganiseerd! Vanaf 22 Juni zal de club iedere donderdagavond vanaf 20.30 open zijn en zijn alle teams (Dames en Heren)
Laatste weken seizoen 2016-2017
Het seizoen 2016-2017 zit er alweer bijna op. De trainingen lopen nog t/m vrijdag 16 juni  en dan gaan we de zomerstop in.

Vacatures
Onze club ‘draait’ met name op de vrijwillige inzet van heel veel actieve mensen. Gelukkig maar want zonder die mensen zouden we niet kunnen hockeyen. We blijven altijd zoeken naar nieuwe mensen die graag een steentje willen bijdragen en dat kan op allerlei manieren en verschillende tijden. Hoofdzaak is dat je het graag doet en begrijpt dat
Volg de Club op Social Media

Like de Club op Facebook en volg ons op Twitter ! Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste Nieuws. Ga naar facebook.com/mhcheesch en twitter.com/mhcheesch of Klik op de Like of Volg Knop Rechtsonder op de Home Page van de website.
Directe links voor als de links hierboven niet werken: