Kies een team

Tel. Clubhuis: 0412-453612
header1.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Grote Club Actie 2018 Update

De verkoop van de loten voor de Grote Club Actie door de E- en D-teams is in volle gang.  Er zijn een aantal verkoopboekjes ingeleverd.
Daar zitten ook een aantal volle boekjes bij. De eerste Superloten zijn al verkocht aan onze seniorenteams. Bedankt hiervoor, super gedaan!

Zaalhockey spullen aanbieding Van Tilburg Sport

Ook komende winterstop gaan we weer lekker de zaal in. Een mooie afwisseling met het veld en vooral een prima overbrugging naar de voorjaarscompetitie.
Rabobank Bedankt!
De Rabobank Clubkas Campagne 2018 heeft voor MHCH een mooi bedrag van € 888 opgebracht. Er was een record van 619 inschrijvingen van zeer diverse instellingen uit de regio. Van de totaal 31,841 leden van  de Rabobank hebben 15.283 leden gestemd dit resulteerde in een sponsorbedrag van € 4
Volg de Club op Social Media

Like de Club op Facebook en volg ons op Twitter ! Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste Nieuws. Ga naar facebook.com/mhcheesch en twitter.com/mhcheesch of Klik op de Like of Volg Knop Rechtsonder op de Home Page van de website.
Directe links voor als de links hierboven niet werken: