Bezoekers Registratie

Vacatures

21-11-2020 Beste leden, onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. We mogen ook blij zijn met de leuke actieve groep vrijwilligers die we hebben. Momenteel hebben we op enkele onderdelen nog versterking nodig. Wil jij een actieve rol gaan spelen in ons enthousiaste team van vrijwilligers meldt je dan bij ons aan. Je kunt je aanmelden via [email protected].

IT-Specialisten MHCH

Op dit moment zijn we op zoek naar mensen die de IT willen gaan oppakken binnen MHCH. Lucas van de Voort heeft zich hiervoor 10 jaar ingezet en wil het stokje nu graag over geven. Wij zouden hiervoor graag een duo willen, welke dit samen vorm kunnen gaan geven.

TC-Senioren

Ook voor de functie TC-senioren zijn we op zoek naar mensen die kunnen organiseren. De TC senioren is verantwoordelijk voor de hockey technische zaken en de teamindelingen van de senioren teams. Je werkt samen met de andere TC’s onder leiding van de TC-voorzitter.

Wedstrijdsecretariaat senioren

Elke van der Wielen heeft een aantal jaren als actief en kundig TC-senioren ook het wedstrijd secretariaat senioren op zich genomen. Elke heeft aangegeven beide functies te willen stoppen. Daarmee zoeken we dus ook naar een enthousiast persoon die het wedstrijd secretariaat wil gaan organiseren. Als wedstijd secretariaat senioren ben je verantwoordelijk voor de indeling van de wedstrijden van de senioren en het contactpersoon met de KNHB omtrent wedstrijd gerelateerde zaken.

Jeugdbestuur

Met het vertrek van vier jeugdbestuursleden naar de senioren is het bestuur flink uitgedund. Lisse, Storm, Eva en Maartje: nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het jou leuk om mee denken over de club en hockeyzaken en dingen te organiseren. Stuur een mailtje naar [email protected] app naar 06-12964158. We vertellen je graag meer.

 

Voor alle functies zorgen wij samen met de huidige vrijwilligers, waarvan je de functie overneemt, voor een warme overdracht.

Lijkt het je leuk om een actieve rol te gaan vervullen binnen de club, meldt je dan snel aan. Heb je zelf geen mogelijkheid, maar ken je iemand die één van bovenstaande functies kan/wil gaan oppakken, spreek deze persoon dan ook aan en laat hem/haar contact met ons opnemen. Wij reken op jullie!


Hier onder staat een overzicht van alle vacatures


Technische Commissie
03 Coördinatie Junioren (A-B-C-D) commissielid
03 Coördinatie Junioren (A-B-C-D) commissielid
04 Coördinatie Jongste Jeugd (E-F) commissielid
05 Coördinatie Funkey commissielid
07 Materialen hockey en training
07 Materialen keepersmaterialen
Accommodatie en beheer
Klussen Team coordinator
Klussen Team commissielid
Activiteiten Commissie
coordinator
Bar Commissie
bestuurslid
Jeugd Bestuur
commissielid
PR & Communicatie Commissie
grafisch vormgever
clubfotograaf
externe communicatie
interne communicatie
Sponsor Commissie
commissielid
commissielid
commissielid
commissielid
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland


KVK 40218366