Bezoekers Registratie
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 25 maart 2023
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis MD3 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO12-6

Sponsoring Club van 50

De "Club van 50” is een hernieuwd initiatief van MHC Heesch. 
Deze "Club van 50” bestaat uit vrienden, sponsoren, leden, ouders en trouwe supporters van MHCH die iets extra’s willen doen voor onze vereniging. Zij betalen jaarlijks €50,- aan MHCH. Deze gelden worden vervolgens beschikbaar gesteld voor de realisatie van projecten, waarvan de gehele vereniging plezier heeft en die zonder deze steun niet of slechts gedeeltelijk haalbaar zouden zijn. Te denken valt aan zaken die normaal buiten de begroting van de club vallen, zoals een speeltoestel/veld, speciale trainingsmaterialen, ver/aanbouw clubhuis, terrasuitrusting, jeugdfaciliteiten etc.

Als tegenprestatie krijg je een naamsvermelding op het "Club van 50 bord” in het clubhuis, een vermelding op de website en op de Lisa App, inspraak op de te besteden gelden van de Club van 50 en bovendien, eeuwige roem!

Daarnaast ben je van harte welkom op de jaarlijkse gezellige feestavond tezamen met onze vrijwilligers op het einde van het seizoen. Op die avond vermelden we wat er dat jaar gedaan is/wordt met de opbrengst van de Club van 50. Ook krijg je ieder jaar in de winterstop een uitnodiging voor een interessante themabijeenkomst. Gezellig, gemoedelijk en vrijblijvend discussiëren en borrelen met elkaar.

Door middel van een speciale app groep wordt je regelmatig geïnformeerd. Deelname hieraan is natuurlijk ook vrijblijvend.  

Verzoek tot betaling vindt één keer per jaar plaats, gemakkelijk door middel van een ‘tikkie’ of automatische incasso. De betalingsovereenkomst geldt tot wederzijdse schriftelijke opzegging voor 1 januari van ieder jaar.

Meld je aan door het aanmeldformulier hieronder ondertekend ingevuld terug te sturen naar [email protected] of naar:

MHCH
T.a.v. de sponsorcommissie
pa Heelwijkstraat 28 
5384AS Heesch 

Of stuur een mail met je gegevens naar [email protected]

 

Aanmeldformulier Club van 50 
Hierbij meld ik mij aan als lid van "De club van 50”. Ik steun hiermee MHC Heesch voor de komende jaren tot wederzijdse schriftelijke opzegging voor 1 januari van ieder jaar. Ik zal elk jaar, nadat ik een tikkie of verzoek tot (automatische) betaling heb gekregen, € 50,- overmaken op het bankrekeningnummer

Ten name van Mixed Hockey Club Heesch

o.v.v. "Club van 50” en mijn naam

Naam:………………………………..

Adres:…………………………….….

Tel nr:……………………………….

Mailadres:……………………………….

Voor akkoord:                      Datum:

………………………..…………………………

Graag hier weergeven hoe uw naam moet luiden op het "Club van 50-bord”

………………………………………………………………………… 

 
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland


KVK 40218366