Kies een team
Agenda
Scholing Trainers E & F Teams
27-8
Startbijeenkomst Coaches seizoen
28-8
Openingstoernooi
31-8
Start Competitie Jeugd
7-9

Klik hier voor de gehele clubagenda
Inlog
Wedstrijden quicklinks
Contact
Mixed Hockey Club Heesch

Bezoek Adres:
Schoonstraat 99 b
5384 AM Heesch
Google Maps

Postadres:
Postbus 122
5384 ZJ Heesch

Tel. Clubhuis: 0412-453612
E-mail:
Webshop
header1.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg header6.jpg
Club Historie 

Historie

De Mixed Hockeyclub Heesch is op 4 september 1985 opgericht. De plannen van Piet Hein Gerrits, de eerste voorzitter van de hockeyclub, werden hiermee gerealiseerd. Met een groep enthousiaste mensen werd er veel werk verzet en op 10 en 11 september van dat jaar werden de eerste competitiewedstrijden gespeeld.

Het eerste jaar werd gespeeld onder de vlag van hockeyclub Rapidity uit Oss. Eigen leden werden klaargestoomd om het jaar daarop zelfstandig verder te kunnen. Nu met trots op eigen benen. Het eerste jaar telde de vereniging 63 leden en groeide sneller dan verwacht. Verbeteringen van de faciliteiten van de club droegen daaraan bij.

Creativiteit was in het begin een sport op zich. Wat de club de eerste weken kon bieden was een tent en een caravan als kleedaccommodatie. Sponsor Mullerbouw schonk de vereniging een directiekeet, waarin de volgende jaren twee kleedkamers, een toilet en een kantine te vinden waren. Onvergetelijke jaren werden daar doorgebracht. Het 'clubhuis' werd intussen door leden zelf gebouwd. Vijf jaar later, op 20 juni 1990, verrichtte burgemeester dr. J.J.M. Franssen de officiƫle opening van het nieuwe clubhuis.

De club groeide gestaag en vier jaar later kon trots het kunstgrasveld in gebruik genomen worden. Op 15 oktober 1994, openden burgemeester José van Gorp-van de Ven en Filomeen Verhagen, toen het jongste lid, het kunstgrasveld. De Mixed Hockey Club Heesch was er helemaal klaar voor!

De voorzittershamer van Piet Hein Gerrits werd aan de volgende voorzitters Felix Wolbert, Jan Widdershoven, Leo Groeneweg, Wim Henze en Bellinda van den Helm doorgegeven. Op dit moment hebben we een gezonde, leuke vereniging met als voorzitter Antoine van Oort.


De hockeyclub heden

Een ideale combinatie van sportieve ontspanning en inspanning is te vinden bij de Mixed Hockey Club Heesch. Voor bestuur en leden is de positie van de hockeyclub in Heesch binnen de regio, waar ook HDL, Oss, Uden en Veghel te vinden zijn, helder. Prestatie en recreatie worden zoveel mogelijk in balans gehouden.

Bij de recent aangegeven pijlers van het algemene beleid, te weten: Tophockey, Goed Georganiseerd en Gezelligheid, richt de club zich in eerste instantie op Gezelligheid. Een hockeyclub, waar het gezellig is om te zijn tijdens en rondom de wedstrijden. Het bestuur wil duidelijkheid bieden aan haar leden. Zij, en ook de commissies, moeten benaderbaar zijn en blijven. Kortom: dé club waar je een fijne pot kunt hockeyen en jij je ook thuis voelt.  
Sponsoren
Statistieken
woensdag 21 augustus 2019
Aantal leden 431
Nu online 46
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 79,4%
Clubcompetitie
Digitaal Wedstrijd Formulier
Download de LISA Mobiele App


Android app on Google Play
Social media
YouTube Kanaal MHC HeeschMHC Heesch op Twitter