Bezoekers Registratie
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 25 maart 2023
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis MD3 Hockeyclub 's-Hertogenbosch MO12-6

Club Stages


Maatschappelijke Stage Middelbare School 

Bij een maatschappelijke stage gaat het, om het doen van vrijwilligerswerk. Dit vindt vooral plaats in de non-profitsector: bij een vrijwilligersorganisatie, vereniging, instelling of maatschappelijke organisatie. Soms buiten een georganiseerd verband, bijvoorbeeld door boodschappen te doen voor een oude buurvrouw of een gezin te helpen dat tijdelijk hulp nodig heeft. 

Dit houdt in dat het ook mogelijk is om je maatschappelijke stage in te vullen bij de 
hockeyvereniging. Zo'n maatschappelijke stage kan op diverse manieren ingevuld worden. Misschien past het wel bij jou om een team te gaan trainen. Of wil je wel vaak opgesteld worden om wedstrijden te fluiten. Ook kunnen we bij onze activiteiten die we organiseren (D-kamp, Minislotdag, zaalhockey, sinterklaasmiddag) nog hulp gebruiken. 

Misschien heb je zelf wel idee├źn wat je voor de club zou kunnen betekenen in je maatschappelijke stage. Kortom, wij zijn altijd bereid om samen met jou te denken over jouw maatschappelijke stage bij de hockeyclub.

Lijkt het je wat om bij MHCH je stage te komen lopen? Neem dan contact op met 
[email protected]. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.


Calibris erkent leerbedrijf

M.H.C. Heesch is een door Calibris erkent leerbedrijf. 
Zo mogen wij stageplaatsen aanbieden aan leerlingen van sport- en bewegingsopleidingen op VMBO, MBO en HBO niveau. 

De club kan de studenten inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden, zoals het verzorgen van trainingen, het begeleiden van teams en het organiseren van evenementen. 

De studenten doen op hun beurt passende praktijkervaring op, krijgen goede begeleiding van gediplomeerde K.N.H.B. trainers en mogen deelnemen aan de interne cursussen die de club meerdere malen per jaar organiseert. Daarmee zijn zij verzekerd van een goede stageplaats. 

Op deze manier dragen wij als club bij aan de vorming van gekwalificeerde arbeidskrachten en leveren wij onze bijdrage aan de maatschappij.

Voor meer informatie over onze club en de stage-mogelijkheden kun je mailen naar 

 
 
 
 

Email

[email protected]

Telefoon (clubhuis)

0412-453612

Bezoek adres

Schoonstraat 99 B
5384 AM Heesch
Nederland

Postadres

p.a. Heelwijkstraat 28
5384 AS Heesch
Nederland


KVK 40218366